Terms of registration

Beste profwielrenner,

Graag stellen wij langs deze weg onze vereniging, Belgian Professional Cyclists Association (BPCA) voor, een onafhankelijke vereniging die opkomt voor de belangen van de Belgische profwielrenners.

Sinds [datum] zetelen wij in de algemene vergadering van Cyclistes Professionnels Associés (CPA) alwaar wij de belangen van de Belgische profwielrenners en het wielrennen in het algemeen vurig verdedigen. Wij zijn dan ook op dit moment als enige Belgische vereniging erkend door de CPA.

Het is van belang dat wij bij de CPA zoveel mogelijk profwielrenners kunnen vertegenwoordigen zodat we voldoende tegengewicht kunnen bieden aan de Franse, Italiaanse, Spaanse, ... verenigingen. Hoe meer profwielrenners zich dus bij ons aansluiten, hoe meer gewicht wij zullen kunnen leggen.

Voor jou als profwielrenner levert lidmaatschap bij BPCA alleen maar voordelen op en geen nadelen :

  • BPCA zal altijd het algemeen belang van de Belgische profwielrenners en het wielrennen in het algemeen steunen bij de CPA;
  • Aansluiting is gratis ;
  • Lidmaatschap kan op elk ogenblik worden stopgezet ;
  • Er is geen sprake van exclusiviteit. Je mag ook lid zijn van andere verenigingen ;
  • Je kan, indien gewenst, ook een beroep doen op gratis juridische dienstverlening. Hiervoor werken wij samen met een extern advocatenkantoor.

Aansluiting bij ons kan middels het aanvinken van "I accept the terms" * :

aanvaarding

*De rechtsverhouding tussen partijen wordt beheerst door de algemene voorwaarden en privacyverklaring van BPCA raadpleegbaar via de website (https://bpca.be/registratietekst). Door middel van aanvinken van "I accept the terms" erken ik kennis te hebben genomen van deze algemene voorwaarden en privacyverklaring en verklaar ik deze volledig te begrijpen en te aanvaarden.

Please publish modules in offcanvas position.